• Tihanyi Visszhang
  Tihanyi Visszhang
 • Aranyhíd Tihanyhoz
  Aranyhíd Tihanyhoz
 • Tihany
  Tihany
 • Tihanyi Tájházak
  Tihanyi Tájházak Bővebben...
 • Barátlakások
  Barátlakások Bővebben...
 • Bujtor István Szabadtéri Színház
  Bujtor István Szabadtéri Színház A Tihanyi Szabadtéri Játékok 2019. évi programja...

  Bővebben ...
 • Tihany, a kincses félsziget
  Tihany, a kincses félsziget Tihany a Balaton egyik leglátványosabb helyszíne. A félsziget mélyen belenyúlik a Balatonba...

  Bővebben...
 • Levendula Ház
  Levendula Ház A Levendula Ház Látogatóközpont minden korosztály számára élményt nyújtó...

  Bővebben...

Tihany, a kincses félsziget

Tihany a Balaton egyik leglátványosabb helyszíne. A félsziget mélyen belenyúlik a Balatonba, különleges panorámát kínálva szinte minden pontjáról. Hírneve számos természeti és történelmi nevezetességen alapul.

Nyugalma, csöndje a rekreációra vágyók menedékévé teszi. Jelentős idegenforgalma ellenére hagyományait máig megőrizte, egyedi, kivételes jellege megmaradt. Kínálata sokrétű: a pihenni vágyók, a természetjárók, a történelem és a kultúra iránt érdeklődők egyaránt különleges helyszíneket, programokat találnak itt.

2011-ben kezdődött meg Tihany turisztikai felzárkózásának, fejlesztésének munkája. A cél egy komfortos és esztétikus, a XXI. század igényeit kielégítő környezet kialakítása, ugyanis a település értékei csak ilyen környezetben mutathatók be méltóan. Ugyancsak fontosnak tartottuk vendégek jobb kiszolgálását, tájékoztatását, a vendégbarát szolgáltatások biztosítását. 

A vállalkozás részeként formájában és tartalmában is  megújult Tihany honlapja. Az új megjelenés, a vonzó dizájn jelentős informatikai feljesztéssel párosult. Ez teszi lehetővé, hogy a honlap napra - vagy akár órára - kész információkat tartalmazzon; gyorsabban tudjunk hírt adni rendezvényeinkről, programjainkról. Egyszerűbbé és gyorsabbá válik a szállásfoglalás az on-line szobafoglalás bevezetésével. Webáruházunkban a helyi tradiciókat reprezentáló, magas minőségű termékeket vásárolhatnak. Új lehetőség a színházjegy-vásárlás: a Bujtor István Szabadtéri Színház előadásaira is webáruházunkban rendelhetnek jegyet. rendezvényünkre

A közeljövőben több érdekes rendezvényünk is lesz.  A részletes programokat az eseménynaptárban közöljük.

A megújuló környezetben jó pihenést! Jó kikapcsolódást, szép élményeket kívánunk!