• Tihany
    Tihany

POLGÁRMESTERI FELHÍVÁS

POLGÁRMESTERI FELHÍVÁS

A Kormány veszélyhelyzeti kihirdetését követően képviselő-testületi ülést, bizottsági ülést összehívni nem lehet. Veszélyhelyzetben a képviselő-testület hatáskörét a polgármester gyakorolja. A veszélyhelyzetben hozott polgármesteri határozatokat a település honlapján – folyamatosan frissítve - közzétesszük, ott nyomon követhetőek. A Tihany tv folyamatosan közli az aktuális települési híreket, de szórólapon keresztül is tájékoztatjuk a lakosságot. A megfelelő tájékoztatás érdekében mindent megteszünk.

Tihany Község polgármestereként a Kormány által elrendelt rendkívüli veszélyhelyzetre tekintettel, illetve a koronavírus-fertőzés megelőzése érdekében a következő intézkedéseket rendelem el településünkön:

A település vezetőjeként kérem Önöket, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsük az emberek közötti érintkezést a koronavírus-járvány megfékezéséhez! Vigyázzunk saját, családtagjaink és embertársaink egészségére.

Tihany, 2020. március 20.    

                                                                                                           Tósoki Imre

                                                                                                           polgármester

 

FELHÍVÁS IDŐSKORÚAK ÉS KARANTÉNBAN LÉVŐK ELLÁTÁSÁRA


Tisztelt Tihanyi Időskorúak!

Felállítottunk egy diszpécser szolgálatot, amelynek koordinálását Keller Zsuzsanna végzi az alábbi telefonszámon: 30/443-0163

Kérem Önöket, hogy bevásárlási és gyógyszerellátási igényüket őfelé jelezzék. Terveink szerint hetente két alkalommal (kedd és csütörtök), önkéntesek bevonásával az élelmiszer- és gyógyszerbeszerzéseket elvégezzük.

Kérem, hogy írják össze mire van szükségük, a listát és a vételár kiegyenlítéséhez szükséges pénzösszeget tegyék borítékba, amelyet önkénteseink átvesznek Önöktől.

Tihany, 2020. március 26.     

                                                                                 

                                                                                                          Tósoki Imre
                                                                                                          polgármester