Tihanyban sok híres, színvonalas étterem várja a vendégeket. Szezonon kívüla  a legtöbb bezár, de télen is, minden nap találunk nyitva tartó éttermet. A kínálatot forralt bor, disznótoros ételek, továbbá kedvezmények, akciók színesítik. Az egyes napokon a vendégeket kiszolgáló éttermek listáját és a kínálat leírását a honlap kezdőoldalán található,  Ősztől tavaszig Tihanyban című brosúrában találja meg.

 

Októberben és novemberben számos akció és program várja a vendégeket. A Retro Pizzéria októberben minden szerdán akciós pizzával, minden csütörtökön ajándék palacsintával várja az érdeklődőket. Az Oázis étterem pedig Libanapokat tart november 1. és 3. hétvégéjén is.

 

Tihanyban - mint általában a Balaton parti településeken - sokféle vendéglátóhely: étterem, büfé, cukrászda található. Ezek - ízléstől és pénztárcától függő - kiszolgálást nyújtanak. Arra törekszünk, hogy vendégeinknek olyan gasztronómiai élményekben legyen részük, amelyek miatt érdemes ide visszatérni. Ezért nyár elején elindítjuk a helyi minősítési rendszert, és brosúráinkban csak a legjobb szolgáltatást nyújtó vendéglátóhelyeket reklámozzuk. A Tihanyi Legenda Kft.  és a Tourinform irodánkban (tdm@tihany.hu; tihany@tourinform.hu) szívesen adunk felvilágosítást a vendéglátóhelyekről!