Lakossági tájékoztató - Tihany, Kossuth L. u. ivóvízvezeték felújítási munkákról

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Tájékoztatjuk, hogy a DRV Zrt. 2023.10.02. és 2023. december közepe között ivóvízvezeték-kiváltási munkákat végez Tihanyban, a Kossuth utcában, a Kossuth u. Petőfi u. – Mádl F. tér közti szakaszon.

A kivitelezés során az alábbi ideiglenes forgalmirend-változás lép életbe

A munkavégzés ideje: 2023.10.02. -2023. december hó közepe között

 

A munkálatok ideje alatt az érintett az ingatlanokat érintően folyamatosan biztosítjuk majd a gépjármű- és gyalogosforgalmat, de kérjük a tisztelt érintetteket, hogy munkaidőben a gépjárművekkel az ingatlanokra való ki- és behajtást lehetőség szerint mellőzzék.

A vezetékrekonstrukció részeként ezen a szakaszon az érintett ivóvízbekötő vezeték felújítására is sor kerül, melyek kiváltási munkáinak elvégzéséhez kérjük, biztosítsák kollégáink részére a vízmérőhelyig történő bejutást. A vízmérőaknában történő munkavégzés időpontját munkatársaink előre egyeztetik majd az ingatlantulajdonossal. Az előzetes megkeresésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a munkák megkezdése előtt postai úton megküldtük az érintetteknek.

Napi munkavégzés ideje: reggel 7 órától délután 16 óráig

Felelős műszaki vezető: Zicsi-Liess Tamás, tel.: 06-84/506-191, e-mail: zicsi.tamas@drv.hu

Felelős építésvezető: Márkus Miklós, tel.: 06-84/501-301, e-mail: markus.miklos@drv.hu

Felhívjuk figyelmüket, hogy a vízvezeték-kiváltási munkák során ideiglenes vízhiány, nyomáscsökkenés és zavarosabb víz jelenléte előfordulhat. Ha ilyesmit tapasztalnak, kérjük, hogy az üzemeltető DRV Zrt.-t a 06 80/240-240-es telefonszámon értesíteni szíveskedjenek. A hosszabb ideig tartó vízhiányról – amikor a régi és az új vezetékszakasz összekötése történik – a helyben szokásos módon előzetesen tájékoztatjuk az érintett felhasználókat.

Az ivóvíz a kivitelezési munkák alatt végig fogyasztható minőségű lesz.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük.

 

                                               Tisztelettel:    

DRV Zrt. Építésszervezési és -irányítási Osztály

 

Zamárdi, 2023.09.22.