Változások a Kossuth utca közlekedésében

A vízközműcsere következő lépéseként március 17-én, pénteken 13 órától megszűnik a teljes lezárás a Kossuth utcán, így félpályán lehet majd közlekedni mindkét irányban, a Visszhang utcától a Mádl Ferenc térig (a Postahivatalig). A váltakozó irányú forgalmat közlekedési lámpa szabályozza ez idő alatt. A buszközlekedés is helyre áll, újra a Kossuth utcán közlekedhetnek a menetrend szerinti buszok a félszigeten.

Ettől az időponttól újra meg lehet állni és parkolni a Major utcában a József Attila és a Kiserdőtelep közötti útszakaszon, valamint a Csokonai utca teljes hosszán is.

A Dunántúli Regionális Vízmű további munkálatai miatt március 20-án, hétfőn reggel 7 órától lezárják a Kossuth utca és a Visszhang utca kereszteződését a Polgármesteri Hivatal előtt, előreláthatólag két hétre. A Polgármesteri Hivatal előtti útszakaszon megállni és parkolni is tilos lesz. Ezen időszak alatt a Batthyány utca egyirányúsítását megfordítjuk, csak a Fogas Parkoló felől lehet feljönni az utcán.  A Batthyány utca várható leterheltsége miatt az Óvárba vagy a Visszhang-domb felé közlekedőknek javasoljuk a temető fölötti útszakasz használatát.

A munkálatok befejezéséig továbbra is szíves megértésüket és türelmüket kérjük!

DRV

DRV