Apátsági Rege Cukrászda

cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
cukrászda
Apátsági Rege Cukrászda
Cím: Kossuth Lajos utca 22.
Telefon:
Névjegy

A Tihanyi Apátság lábánál található cukrászdában a félsziget legszebb panorámájával várjuk vendégeinket egész évben, immáron több, mint 60 éve. Levendulás specialitásainkat, ikonikus süteményeinket és mentes desszertjeinket a legnagyobb odafigyeléssel, saját látványműhelyünkben készítjük, minőségi alapanyagok felhasználásával. Mindemellett villás reggelivel, ropogós pizzával, változatos fogásokkal, saját pörkölésű Apátsági kávéval várjuk a hozzánk érkező vendégeket.

 Az Apátság cukrászdája az évtizedek során valósággal Tihany egyik ékkövévé vált. Nem meglepő, hogy az “Apátság királyi páholyaként" is szokták emlegetni;
ahol a frissen készült reggelit a Balatonon csillogó “aranyhíd” fényében tölthetik el vendégeink, míg napközben a magyar tenger ezer színben játszó kékjében gyönyörködve válogathatnak helyben készült, könnyed ételeink és süteményeink, fagylaltkelyheink közül. A napnyugta közeledtével pedig kellemes hangulatban fogyaszthatják el nálunk vacsorájukat, ital különlegességeinkkel kísérve.

1961. június 16-án az egykori gazdasági udvar helyén megnyitották a Rege presszót. Harminc év elteltével saját cukrászműhelyt alakítottak ki és így a presszóból cukrászda lett.

Sikerünk abban rejlik, hogy Magyarország egyik legjobb vidéki cukrászdájaként a hagyományőrzést folyamatos megújulással és állandó minőséggel ötvözzük, így a térség egyik legnépszerűbb gasztronómiai és turisztikai desztinációjává nőtte ki magát cukrászdánk.

Várjuk Önöket az év minden szakában, hogy megtapasztalhassák az egyedülálló Rege-élményt!