Karolina Fűszerkertje

Karolina 1.
Karolina 2.
Karolina 3.
karolina 4.
Karolina 5.
Karolina 6.
Karolina 7.
Karolina 8.
Karolina 9.
Karolina 1.
Karolina 2.
Karolina 3.
karolina 4.
Karolina 5.
Karolina 6.
Karolina 7.
Karolina 8.
Karolina 9.
Karolina Fűszerkertje
Cím: 8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi u. 35.

8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi u. 35.

Névjegy

A vendégek kulináris kényeztetéséről a modern, mégis elegáns családbarát Fűszerkert Étterem gondoskodik.
Az 65 férőhelyes exclusive étterem, 80 fős a’la carte balatoni panorámás terasszal, az évszakokhoz igazítja kínálatát, melyben a hagyományos és a kreatív, új ízek is megtalálhatóak.

Tradícionális ízek, modern konyha – ez a Fűszerkert titka. Megújult környezetben, új étlappal várjuk! Az új szezonban csak a varázslatos tihanyi panoráma és Nagymama Titkos Receptkönyve a régi.

Étlapunk összeállításánál fontos szempont volt, hogy ne szakadjunk el a tradicionális tihanyi ízektől, mégis adjunk a fogásoknak egy “új irányt”. Chefünk bátran kombinálja a megszokott magyar ízvilágot a modern mediterrán konyhával, nevünkhöz hűen fűszerkertünk kincseit is felhasználva. Éttermünk a korszerűsített konyhai technológiánknak köszönhetően a mai trendnek megfelelő igényeket magas fokon tudja kielégíteni.

Szerelmünk a Balaton. Elfogultak vagyunk a balatonfüred-csopaki, badacsonyi és dél-Balaton borvidékről származó és persze úgy általában a magyar borokkal. A Fűszerkert teraszán egy pohár bor és ez a páratlan tihanyi panoráma elcsendesíti a lelket.