Kalandsziget

Kalandsziget

A Tihanyi-félsziget nemcsak hazánkban, hanem Európában is egyedülálló természeti adottságú terület. A Kalandszigettel álmunk és célunk, hogy a természettel együttműködve, a fák és a természet folyamatos gondozása mellett, igazi kikapcsolódást tudjunk biztosítani minden kedves látogatónknak.

A Kalandsziget Tihany kalandpark is, meg nem is. A vadregényes, kacsák által látogatott, dimbes-dombos, bozótos erdőben a kiemelt biztonsággal, a fák speciális hangvizsgálatával és franciaországi építési tapasztalatokkal létrehozott, három különböző nehézségi fokú akadálypályán, a mászófán, vagy a félköríves lecsúszó pályán kihívást és kalandot, míg a fák tövében, Tihany természetvédelmi környezetében nyugalmat és pihenést is találnak kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek.

A kalandparktól 30 m-re található Tihany-Gödrös szabad strandja, amelyről káprázatos kilátás nyílik Balatonfüredre, és a Balaton egész keleti csücskére. 

A Kalandszigeten a Balaton lenyűgöző látványa mellett jelenleg mintegy 40 akadály várja a látogatókat, s az attrakciók számának folyamatos növelésével szeretnénk elérni, hogy az ország egyik leghangulatosabb és legkalandosabb parkjában fogadhassuk kedves vendégeinket. 

Füles - a Kalandsziget új lakója

2011. tavaszán egy pelyhes kis bagoly látogatott meg minket, aki azóta is parkunk lakója. Füles árgus szemekkel figyeli a drótkötélen közlekedő kalandorokat, és huhogással adja mindenki tudtára, mennyire jól érzi magát a fák hűsítő árnyékában.

Biztonság

Mi is az a TÜV engedély?

Európában csak a minőségi valós szakmai háttérrel rendelkező termékek kaphatják meg a magas szintű TÜV minősítést. Ez a magas minősítés garantálja vendégeinknek, hogy a lehető legnagyobb biztonság közepette élvezhessék a több méter magasban történő kalandozást. A francia alapokon nyugvó építési technikánk a kalandpark építés magyarországi standardjainak alapköveit fektették le. Jelszavunk: biztonság és minőség!

Kapcsolattartás, foglalás:

Nyitva tartási időben a park közvetlen elérhetősége: 06-30/3578-787
További elérhetőségek: Sárközi Gergely parkvezető/tulajdonos 06-70/5436-042

E-mail: kalandpark.tihany@gmail.com