Őszi szünet Tihanyban

őszi szünet 2023

📍 A Tihanyi Bencés Apátság hétfőtől szombatig 10 és 16, vasárnap és ünnepnap 11:15 és 16 óra között várja a látogatókat.

📍 A szünetben különleges őszi kínálattal, szezonális ízekkel vár kicsiket és nagyokat az Apátsági Rege Cukrászda: https://fb.me/e/3VmnzSV56

📍 A Visszhang dombon az Echo Restaurant & Cafe hétfőtől csütörtökig és vasárnap 11 és 21 óra, pénteken és szombaton pedig 11 és 22 óra között tart nyitva. November 3-án buli is lesz: https://fb.me/e/1mtk2gtny

📍 A balatoni halak iránt érdeklődőknek érdemes meglátogatniuk a Garda Akvárium - Tihany-t, naponta 10 és 16 óra között tehetik ezt meg.

📍 Ha napközben megéheztetek, a Gulyásudvar Étterem és Fröccsterasz keddtől vasárnapig 11:30 és 20 óra között kínál finomságokat.

📍 A Kalandsziget Tihany Halloween Hétfőt tart október 30-án, részletek: https://fb.me/e/37sHApfgH

📍 A Belső-tó partján minden évszakban érdemes egy nagyot sétálni, aztán jöhet egy finom süti a Kotyogós Kávéterasz kínálatából. A héten hétfőtől csütörtökig és vasárnap 9-től 17-ig, pénteken és szombaton pedig 18 óráig tartanak nyitva.

📍 November 2-án 17 órától ismét érdekes beszélgetőtársakkal várja az érdeklődőket Tóth Judit a 10. Kultúrszakkör alkalmával: https://fb.me/e/3nKAi4RFr

📍 "Kotyvasszunk együtt" a címe a Lavender Tihany szombati programjának: https://fb.me/e/1p0Bw7myu

📍 A Minden Szupiszuper Tihany hatalmas legokészlettel és remek kiállítással várja a látogatókat minden nap 10 órától 17 óráig, november 1-től 16 óráig.

📍 Ha pedig pizzát ennétek, a Tihany Retro Pizzéria Tihany hétfőn, kedden, csütörtökön és vasárnap 11-től 21 óráig, pénteken és szombaton pedig 22 óráig tart nyitva.

A félszigeten több helyen is gyűjthető #kajlapecsét, itt a lista a helyekről: https://kajla.hu/pecsetelo-pontok. Várunk benneteket a Tourinformban is a Mádl téren!